Гаражни врати

Гаражните врати предлагат удобство, максимална сигурност и спестяване на пространство.

Според принципа си на действие се предлагат:

Ролетни гаражни врати

RollmaticКаталог – Гаражни ролетни врати

Ролетните гаражни врати се състоят от ламели, които осигуряват висока устойчивост на профила от корозия,температурни изменения, осигуряват здравина и надежност. Те могат да бъдат изработени от различни материали и в различни цветове. Най-често това са стомана, алуминий, прозрачно фибростъкло. Благодарение на ролетните врати, вие може да използвате цялата ширина и височина на гаража си и може да паркирате автомобила си на сантиметри пред вратата. За разлика от секционните гаражни врати, дори таванът ви ще остане свободен, тъй като тя се навива в един цилиндър, разположен в горната му част.

Секционни гаражни врати

sectionalКаталог – Гаражни секционни врати

Тези врати се състоят от високи секции, движещи се по релса, монтирана на тавана в гаража. Движат се вертикално нагоре, а в отворено положение застават хоризонтално под тавана. Задвижват се с пружини, осигуряващи лесно и безпроблемно отваряне и затваряне. Те компенсират теглото на вратата като намаляват ръчните и механичните усилия. Ламелите се изработват от стоманени профили.

Гаражни врати тип „Летящо крило”

BerryКаталог – Гаражни врати Berry

Тази врата представлява една цяла плоскост, която не се пречупва и не се навива при повдигане като при ролетните врати. При отваряне се завърта и повдига, а прибирането е успоредно на тавана. Изработват се от едностенна гофрирана горещо поцинкована ламарина, с прахово-полимерно покритие, осигуряващо висока антикорозионна защита.

Гаражните врати могат да се отварят както ръчно, така и с електрозадвижване с дистанционно управление.