Автоматични врати

Автоматичните плъзгащи се врати - стилни и комфортниАвтоматичните врати – плъзгащи системи за удобство и съвършенство
Независимо дали за частните жилища или съвременни офис сгради, системите са интелигентни, съчетават последователност, удобство, дизайн и високо качество. Плъзгащите врати пестят място, освен това са елегантни и модерни. Дават широка гама от възможности за най-различни изисквания.

Интелигентните системи за детекция на подвижни обекти позволяват прецизно разпознаване на приближаващи хора. Така вратите значително допринасят за високите показатели на енергийна ефективност в сградите.

Класическата двукрила плъзгаща се вратаЛинейните плъзгащи се врати са класика при автоматичните врати. Те са подходящи за използване на всяко място, където има достатъчно странично пространство. Линейната плъзгащата се врата автоматизира входа в много елегантен и прост начин. Крилата на вратите се плъзгат встрани от пешеходеца, което допринася значително за безопасността. Надеждните механизми са конструирани за интензивно натоварване дори в натоварени обществени сгради, летища, молове и т.н.

Телескопичната врата - за големи отвори при ограничени пространстваТелескопичните плъзгащи се врати са подходящи за използване във всички случаи, когато се изисква по-голяма ширина на отвора, но когато заради структурни съображения не са приложими широки крила. Това инженерно решение позволява максимален проходим отвор при ограничено общо пространство. Особено подходящи са при сгради с изискване за натоварен поток в двете посоки.

Галерия

DSC_2973 DSC_2980